söndag 30 oktober 2011

Halloweekend



Då är även denna helg över. Helgen då det firas Halloween. Två dagar med utklädnad och festande. Faktiskt första gången jag klär ut mig på Halloween och då blir det två dagar i rad med olika sminkningar. Till vänster är från gårdagen.
Fredagen spenderades här i huset då House Committee hade ordnat till med ett socialt event där vi äter. Väldigt trevlig och många olika utklädnader.
Under lördagen var folk av förklarliga skäl lite segstartade men Social Club, en nattklubb som ligger på campus, hade Halloween fest. Väldigt mycket folk så dom öppnade upp ett extrarum för att kunna ta in fler. Hur som helst, åter igen massa olika utklädnader och det är bara fantasin som sätter gränser. Såg både en rebellsoldat från Star Wars, Jack Sparrow, Deadmau5, älvor, häxor, zombies osv osv. Det är alltså inte direkt krav på att det ska vara klassiska halloweenutstyrslar utan mer som en mer traditionell maskerad där man får vara vad man vill. Jag själv ville i alla fall ha med blod (båda dagarna)

På vägen hem så kom det... årets första snö. Tidigt till och med för att vara här säger dom. Med tanke på att det var ca 25 grader under thanksgiving för tre veckor sen då några andra svenskar badade i havet så känns detta väldigt underligt. Detta var utsikten ca kl 11 och det snöar fortfarande i skrivandets stund, men det är ganska så snöblandat. Vi får se hur länge detta ligger kvar.

//Sebastian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar