söndag 24 februari 2013

Vår och isbjörnar.

Nu känns det som vår här. Underbart! Idag har vi suttit ute hela dagen. Vi har läst, ätit glass och promenerat!   Det är självklart inte jättevarmt men sitter man i solen, på en vindstilla plats så är det fantastiskt skönt. Efter några timmar hade vi fått en fin solbränna på kinderna!
Helt okej lässtund!

Igår hade vi brunch hos en vän. Nybakat bröd, våfflor, te, frukt, gröt, kaffe, en massa gott helt enkelt! Därefter tog vi en promenad ner på stan och gick på vårat nya stammisställe, jazzklubben!
På väg från bussen till brunchen. En vanlig lördagspromenad...
Brunchteamet, rätt nöjda!
I onsdags var det födelsedagskalas! Vi hade knytis.. hälften av gästerna tog med sig kakor så det var mer som en fikabuffé än middag men ingen klagade över det direkt. Supergott! Torsdagar är lill-lördag här så i torsdags var det en runda på stan som gällde. Vi började med middag på restaurang för att därefter vandra runt på de olika studentställena. Vi var ett stort gäng och det var en riktigt kul kväll! ( Harlem Shake-fenomenet har även nått hit. Det kan hända att det utfördes något liknande under kvällen..) I övrigt har veckan varit föreläsningsfri men vi har faktiskt gjort vårat bästa med att läsa på egen hand. Det har varit lite rörigt att sitta på skolan för de bygger om i biblioteket men det har gått bra ändå. Vi har suttit på café och hemma. Nästa vecka börjar en ny kurs, American Law, och det ska bli spännande! Det ska också bli skönt att få veta vilken bok som ska inhandlas för det finns vissa frågetecken kring upplagor och liknande. Jag har hört från tidigare studenter att det är en härlig gammal man med massa humor som har denna kurs så nu hoppas jag att de inte lurat mig ;)

Vi har också gjort klart världens bästa bokning, en resa till Svalbard! Det är jag och tre andra tjejer som ska dit för att förhoppningsvis kolla in isbjörnar, vandra i isgrottor och åka hundspann! Vi har flyg och boende bokat och ska nu sätta igång med aktivitetsbokningarna, hoppas att det vi vill göra inte är fullbokat!
Hoppas på att få se dessa!
Imorgon ska det vara lika fint väder som idag så det är några som planerar skidresa till Voss. Jag har inte riktigt bestämt mig eftersom det ser ut att bli ganska kallt där men vem vet, skidlusten kanske tar över! Hur jag gör och vad som mer händer i veckan lär ni bli uppdaterade om nästa vecka. Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar