måndag 12 mars 2012

McGuire 5k Run och BBQ

Vi tar det där med boende nästa gång istället, jag tänkte hinna knäppa lite fina bilder på lägenheten samt prata med de vänner som bor off campus innan det inlägget. Vi kör en sammanfattning av helgen istället.

Fredagen ägnades åt presentshopping till Rico som fyllde år igår. Dessutom hann vi med en sväng på Walmart och kvällsmat på Applebees. Mums! Vi avrundade kvällen tidigt eftersom vi alla ville vara utsövda inför lördagens tidiga uppstigning. Klockan ringde halv sju, och klockan nio befann vi oss downtown för att delta i restaurang McGuires Saint Patrick's Day Run. Vilken upplevelse. Runt 13 000 personer hade samlats för att avverka de fem kilometrarna runt Pensacola. Vi sprang både längs vattnet och inne i stan samtidigt som solen strålade över folkmassorna. Det var live-band, utklädnander, militärer, poliser, grönklädda/utklädda människor och glada miner så långt ögat nådde.

Efter loppet bjöds det på mat och dryck så vi hängde kvar tillsammans med resten av alla tusentals deltagare och bara njöt av fint väder och gott sällskap. Därefter blev det hemfärd, ombyte och sedan grillkväll hemma hos Elias som bor off campus. Han har en liten trädgård med altan på baksidan som är perfekt om man vill grilla. Och vilken lyx det är att kunna sitta ute i sommarkläder i början av mars. Riktigt fint!

Söndagen ägnades åt plugg på hemmaplan. Som tur var hade solen gått och gömt sig, det är inte lika jobbigt att sitta inne då.









Foto: Karin Larsson


Ha det fint!//Cecilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar