torsdag 2 oktober 2014

Holiday!



Det har varit tre hektiska veckor och vi kan äntligen andas ut! Vi har läst två stycken kurser som endast är tre veckor långa och det har inneburit långa dagar i skolan samt massor med plugg. Vi har haft två stycken tests och finale exams under den perioden. Just nu är det holiday här i Kina under en vecka och den heter National day. Vi bokade spontant en resa till Beijing och kommer vara där i 5 dagar. Vi ville egentligen åka till Hong kong, men vi väntar tills oroligheterna har minskat! Kina har även blockerat Instagram på grund av protesterna.

Just nu håller vi på och packar, tåget åker om några timmar. Det tar 6 timmar att åka med tåget till Beijing! Vi kommer bland annat att besöka the great wall (kinesiska muren) och the forbidden city. Holiday veckan tar slut den 7 oktober och därefter fortsätter vi läsa resterande kurser som är kvar av terminen.

Detta inlägg får tyvärr bli kort denna gång på grund av att vi har haft fullt upp under denna period, men när vi återvänder kommer ni få se flera inlägg och massor med bilder från Beijing!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar