tisdag 24 april 2012

Deep in the Heart of Texas

Sammanfattningsvi har vi spenderat runt 30 h i bil sedan i torsdags. Och trots att hela kroppen protesterade de sista fem timmarna hem var det så sjukt värt det.

Vi anlände San Antonio natten mot fredagen, checkade in på hotellet och unnande oss en liten sovmorgon innan vi gjorde stan. Där besökte vi the Alamo och the RiverWalk och trots att vädret inledningsvis var riktigt ruggigt sprack det upp efter dryga timmen och solen sken med sin närvaro.
Eftersom vi var sugna på att se NBA-matchen mellan LA Lakers och San Antonio Spurs på kvällen styrde vi sedan kosan mot at&t center för att köpa biljetter. Det var utsålt, men efter att ha letat runt lite lyckades vi knipa sex stycken ståplatsbiljetter av en kille på gatan. Han upplyste även om att om vi var snabba kunde vi ha tur att få sitta på någon av de få platser som fanns i ståplatssektionen. Och snabba var vi! Och vilken match vi fick njuta av sen, både Kobe och Parker spelade och det var sådan skön stämning eftersom arenan var fullkomligt fylld till bristningsgränsen med besökare.

På lördagen åkte vi en halvtimmes bilfärd ut på vischan för att besöka en shooting range. Här spenderade vi en hel radda timmar med att skjuta på lerduvor - riktigt kul! Därefter styrde vi bilen mot Austin, checkade in på hotellet och svidade om för en kväll på stan. I Austin finns det en hel gata med bara en massa olika barer, pubar och klubbar och det var smockat med människor överallt. Sjukt mäktigt att stå där mitt i natten, omringad av glada människor, musik och höghus. Jag somnade gott efter det!

På söndagen åkte vi snabbt igenom Houston, stannade på en snake farm (som var mer som ett zoo) och tittade på ormar, alligatorer, hyenor, lamor, apor med mera. Vi avslutade vår helg med en redig stek på Saltgrass Stakehouse innan vi åkte hemåt Pensacola igen.

San Antonio
River Walk
Ressällskap :)
The Alamo

Spurs vs Lakers

Shooting Range

Saltgrass Stakehouse
Austin
Snake farm
Saltgrass igen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar